Labdarúgás

Fehérorosz-magyar - Szerdán kezdődik a jegyértékesítés

Szerdán kezdődik a jegyértékesítés a június 6-án sorra kerülő Fehérorszország-Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésre.

2018.05.14 23:30MTI

A magyar szövetség honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a találkozóra utazó magyar szurkolók utalványokat vásárolhatnak 700 forintos egységáron a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve személyesen csaknem 350 értékesítési ponton június 4-én 17 óráig vagy a 454 darabos készlet erejéig.

Az utalványokat a helyszínen - a breszti Energija Hotelben (bulvar Kasmanautau 99) - válthatják át hivatalos meccsjegyre a találkozó napján, helyi idő szerint 14 órától a személyazonosság igazolásával.

A mérkőzést magyar idő szerint 19 órától rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.