Labdarúgás

Nikolics többet keres, mint Ibrahimovic

A volt magyar válogatott 17. a fizetési rangsorban.

2018.05.11 15:45ma.hu

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) játékos-szakszervezete nyilvánosságra hozta a focisták fizetési listáját. A legtöbbet a torontói Sebastian Giovinco viszi haza: 5,6 millió dolláros fizetésével, plussz a bónuszokkal összesen 7,116 millió dollárt keres - írja az Index. Őt Michael Bradley, majd Carlos Vega követi a listán.

Nikolics Nemanja, aki nemrégiben lemondta a magyar válogatottságot, 17. a ranglistán. 1,7 milliós alafizetésével, plussz a bónuszokkal együtt mintegy 1, 906 millió dollárt visz haza. Hozzá képest a Los Angeles Galaxyhez igazoló Zlatan Ibrahimovic „csak” 1,5 millió dollárt kap évente.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.