Labdarúgás

Újabb hírek érkeztek Sir Alex Ferguson állapotáról

Szombaton agyvérzést kapott a legendás tréner, életmentő operációt hajtottak végre rajta.

2018.05.08 15:05MTI

Egybehangzó keddi brit sajtóértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi sikeredzője három nappal sürgősségi műtéte után már felült az ágyában és beszélt a családtagjaihoz.

A 76 éves szakembert a Manchester közelében található Salford Royal kórházban ápolják. A Daily Mail internetes oldalán azt írta, hogy a beavatkozás után mesterséges kómába helyezték, de már felébresztették. A lap hozzáteszi: a mester családja bizakodó, de még hosszú az út a teljes felépülésig.

Ferguson 26 évig volt az MU vezetőedzője, ez idő alatt 38 trófeát gyűjtött a csapattal, 13-szor angol bajnok, kétszer Bajnokok Ligája-győztes lett a gárdával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.