Betegség

Ag­gasztóak a hírek Fergusonról - fel kell készülni a legrosszabbra?

Sir Alex Ferguson szombaton agyvérzést kapott, megműtötték, és az intenzív osztályon ápolják. Vasárnap aggasztó hírek érkeztek.

2018.05.06 15:30ma.hu

Sürgősségi, életmentő műtétet hajtottak végre szombaton Sir Alex Fergusonon, aki azóta kómában fekszik - állítja vasárnapi cikkében a The Sun.

Habár a Manchester United közleménye szerint a csapat egykori legendás menedzsere jól van, a brit lap informátora úgy tudja, aggasztó a helyzet.

"Nem biztosak benne, hogy Ferguson túléli, de megpróbálnak optimisták maradni. Abban bíznak, hogy a híres harci szelleme átsegíti ezen. Hamarosan többet fogunk tudni."

Ferguson fia, Darren kihagyta csapata, a Doncaster szombati meccsét, azonnal az édesapjához utazott.

"Ferguson felesége is gyermekei is ott vannak a kórházban, nagyon bíznak benne, hogy minden jóra fordul" - írta a Ripost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.