Labdarúgás

Stieber gólja és gólpassza is kevés volt Philadelphiában

A magyar válogatott Stieber Zoltán csapata, a DC United 3-2-re kikapott a Philadelphia Union otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.

2018.04.29 14:30MTI

A 29 éves szélső végigjátszotta a mérkőzést - a mostani idényben először -, és a hetedik percben gólt szerzett, a hetvenedikben pedig egy távoli, pontos beíveléssel gólpasszt adott.

Az előző szezon alapszakaszának gólkirálya, Nikolics Nemanja is végig a pályán volt a Chicago Fire együttesében, amely 2-2-es döntetlent játszott a Toronto FC vendégeként. Csapattársa, a világbajnok német Bastian Schweinsteiger előbb kihagyott egy büntetőt, majd egy akciógóllal és egy gólpasszal javította hibáját.

Németh Krisztián és Sallói Dániel tíz percen keresztül egymás ellen játszott, előbbi a 72. percben lépett pályára a New England Revolution együttesében, utóbbit pedig kezdő volt, és a 82. percben cserélték le a Sporting Kansas City csapatából. A meccset a házigazda New England nyerte 1-0-ra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.