Labdarúgó NB I

Menesztették Bódog Tamást

Menesztették a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Bódog Tamást.

2018.04.23 10:57MTI

A klub a sikertelen szerepléssel indokolta hétfőn a döntést.

A DVTK az OTP Bank Ligában 27 fordulót követően a kilencedik helyen áll, de csak két ponttal szerzett eddig többet, mint az utolsó előtti, jelenleg kiesőnek számító Mezőkövesd, illetve a tizedik helyezett Balmazújváros, és hat körrel a vége előtt a sereghajtó Vasast is csak hárommal előzi meg.

A diósgyőri csapat a tavaszi nyolc bajnoki mérkőzéséből csupán egyet nyert meg, és legutóbb, szombaton pályaválasztóként kapott ki a Puskás Akadémiától.

Emellett a negyeddöntőben kiesett a Magyar Kupából.

"A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását" - olvasható a diósgyőri klub honlapján.

Bódog Tamást tavaly márciusban nevezték ki, és az előző bajnokságban éppen hogy bent tudta tartani együttesét az élvonalban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.