Labdarúgás

Botrány a Schalke-Frankfurt meccs után: összecsaptak a szurkolók

Összecsaptak egymással a rivális szurkolók szerdán este, a Schalke-Eintracht Frankfurt labdarúgó Német Kupa-elődöntő után.

2018.04.19 09:53MTI

A lefújást követően botrányos jelenetek játszódtak le a gelsenkircheni arénában, az erőszakos drukkerek egymásnak estek és ütötték egymást. A rendőrség tájékoztatása szerint az összecsapások később a stadionon kívül is folytatódtak. A hatóság közlése alapján nyolc néző és hét rendőr sérült meg, egy frankfurti szurkolót - akit egy autóból fejbe dobtak egy üveggel - kórházba kellett szállítani.

A találkozót a vendégek nyerték 1-0-ra, azaz ők léphetnek majd pályára a május 19-i, berlini döntőben a Bayern München ellen, amely kedden jutott tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.