Labdarúgás

Európa Liga - Marseille-Salzburg és Arsenal-Atlético az elődöntőben

Olympique Marseille-Salzburg és Arsenal-Atlético Madrid párharcokat rendeznek a labdarúgó Európa Liga elődöntőjében.

2018.04.13 22:30MTI

A pénteki nyoni sorsoláson elhangzott, hogy az első mérkőzéseket április 26-án rendezik Marseille-ben és Londonban, a visszavágókat május 3-án játsszák Salzburgban és Madridban. A kezdési időpontokat a nap folyamán határozzák meg.

A francia és az osztrák csapat ősszel azonos csoportban szerepelt az EL-ben. Salzburgban a házigazdák győztek az izraeli Munas Dabbur találatával, Marseille-ben pedig gól nélküli döntetlent játszottak.

Az Arsenal és az Atlético eddig csak egyszer találkozott egymással: 2009 nyarán az Emirates Cup elnevezésű felkészülési tornán a házigazda angol csapat nyert 2-1-re, mivel Andrej Arsavin duplájára csak Pacheco tudott válaszolni.

Az EL döntője május 16-án lesz Lyonban. A második számú európai kupasorozat győztese a következő idényben a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.