Kézilabda

Keresztszalag-szakadást szenvedett Szikora Melinda

Keresztszalag-szakadást szenvedett Szikora Melinda, a Ferencváros női kézilabdacsapatának kapusa, aki szombaton a Rosztov-Don elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első percében sérült meg.

2018.04.08 14:15MTI

Szikora a klub honlapján elmondta: még aznap este, az MR-vizsgálat megállapította, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja.

"Hétfőn reggel dr. Erdélyi Gábor műt Tatán, és most már csak a rehabilitációra gondolok" - tette hozzá a 29 éves válogatott játékos. Szikora elárulta, hogy nagyon sok támogató üzenetet kapott, amikből erőt merít, és fenntartja azt a véleményét, hogy a Bajnokok Ligájában kötelező pályaborítás "rettenetesen sérülésveszélyes".

A BL-negyeddöntő első felvonásán a Rosztov-Don 31-29-re nyert Dabason a ferencvárosiak ellen.

Szikora féléves kihagyásra számíthat, az FTC-Rail Cargo keretében a szintén válogatott Bíró Blanka maradt az egyetlen rutinos kapus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.