Buszra támadt

A börtönben ért véget az ismert ketrecharcos ámokfutása

A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a ketrecharcos Conor McGregort, aki kézi targoncával dobott meg egy buszt.

2018.04.06 11:44MTI

A 29 éves ír - aki tavaly augusztusban egy sportágegyesítő történelmi meccsen a 10. menetben technikai KO-val kapott ki az ökölvívó legenda Floyd Mayweathertől - csütörtök éjszaka egy küzdősportolókkal megtelt buszt támadott meg. Ennek következtében egy ember megsérült, s az UFC szombat esti gálájának programjából három összecsapást töröltek.

A New York-i rendőrség szóvivőjének bejelentése szerint McGregor őrizetben van, helyi idő szerint péntek reggel hallgatják ki.

+18-as tartalom

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.