Baleset

Brutális erővel találta fejbe a labda a riporternőt, azonnal kórházba szállították - videó

Törött szemgödörrel szállították kórházba a gyönyörű riporternőt, Kelsey Wingertet, miután az Atlanta Braves-Philadelphia Phillies baseball-mérkőzésen brutális erővel találta el a labda.

2018.04.03 07:54ma.hu

A horrorisztikus eset a mérkőzés hetedik játékrészben történt. A szabálytalan labdába egy hatalmast csapott bele Odubel Herrera és konkrétan telibe találta a csinos riporternő arcát, aki a pálya szélén, a kamerák mellett állt - írja a Blikk.

Kelsey Wingert arcát először csak lejegelték, de olyan fájdalmai voltak, hogy kórházba kellett szállítani. Ott kiderült, hogy eltört a szemgödre.

A Fox Sports munkatársát gyorsan kiengedték a kórházból, azonban az arcáról posztolt fotóján elég ijesztőnek néz ki a sérülése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.