Tenisz-világranglista

Férfi tenisz-világranglista - Nadal újra az élen, Fucsovics 61.

Újra a Roger Federert váltó Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, melyen Fucsovics Márton egy helyet rontva a 61.

2018.04.02 22:14MTI

A svájci sztár azért vesztette el éllovas pozícióját, mert Miamiban címvédő létére már a második fordulóban kikapott az akkor 175. helyezett ausztrál Thanasi Kokkinakistól.

A combsérülés miatt a januári Australian Open óta pihenő Nadal hétvégén a németek elleni Davis Kupa-negyeddöntőben tér vissza Valenciában. A spanyol klasszisnak a salakpályás idényben - melyet Federer idén is kihagy - sok pontot kell megvédenie ahhoz, hogy megtartsa első helyét, mivel tavaly Monte-Carlóban, Barcelonában, Madridban és a párizsi Roland Garroson is győzött. Egy éve ebben az időszakban 4680 pontot szerzett, miközben Federer egyet sem.

A vasárnap Miamiban tornagyőztes amerikai John Isner nyolc helyet javítva a kilencedik a rangsorban.

Férfi tenisz-világranglista (az ATP honlapja alapján, zárójelben a legutóbbi helyezés):


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.