Labdarúgás

Négy éve fogadott arra, hogy unokája a válogatottban fog focizni, ennyit nyert a nagypapa

Lewis Cook nagypapája 17 ezer fontot (hatmillió forintot) nyert azzal, hogy a Bournemouth labdarúgója kedden bemutatkozott az angol felnőtt válogatottban.

2018.03.28 12:41MTI

Trevor Burlingham négy évvel ezelőtt 500 fontot tett fel arra, hogy unokája 26 éves kora előtt pályára lép a nemzeti együttesben. A 21 éves Cook évek óta tagja volt a korosztályos válogatottaknak, 2014-ben megnyerte az U17-es Európa-bajnokságot, tavaly pedig az U20-as világbajnokságon aranyérmes gárda csapatkapitánya volt.

A Bournemouth középpályását először tavaly ősszel hívták meg a felnőtt válogatott keretébe, de Brazília ellen nem lépett pályára. Kedden azonban már bizalmat szavazott neki Gareth Southgate szövetségi kapitány, aki az Olaszország elleni 1-1-es döntetlen során a 71. percben cserélte be a fiatal játékost.

A William Hill fogadóiroda tájékoztatása szerint a legnagyobb hasonló jellegű nyeremény 125 ezer font volt, amelyet szintén egy nagypapa nyert. Peter Edwards akkor fogadott 50 fonttal Harry Wilsonra, amikor unokája 18 hónaposan még csak járni tanult. A 21 éves Wilson 2013-ban mutatkozott be a walesi válogatottban, és a nemzeti csapat legfiatalabb újonca lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.