Nagy a baj

Álmában gyulladt rá a háza az Újpest legendás focistájára

Egy nyest elrághatott egy vezetéket, ezért keletkezhetett tűz a padlástérben.

2018.03.26 15:06ma.hu

Nagy bajban van Tóth József, az Újpesti Dózsa kétszeres bajnok- és kupagyőztes, 56-szoros válogatott korábbi focistája és felesége. Álmukban gyulladt rájuk a házuk.

A Blikk úgy tudja, azért keletkezett tűz a padlástérben, mert egy nyest elrágott egy elektromos vezetéket. Az eset múlt szerdán történt. Mire észlelték, hogy baj van, már füstölt a tető. A volt focista és felesége még időben kimenekültek, ám otthonuk sajnos használhatatlanná vált.

Pár napig a szomszédoknál húzták meg magukat, most pedig egy bérlakásban élnek ideiglenesen.

A legendás focistának és feleségének az MLSZ, valamint korábbi klubja is felajánlotta segítségét, de a szurkolók is gyűjtenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.