Úszás

Hosszú Katinka és Gyurta Dániel sem indul a debreceni ob-n

A viadalra 59 egyesület - közöttük négy osztrák klub - 385 versenyzőjét regisztrálták.

2018.03.25 15:23MTI

Hosszú Katinka nem indul az úszók jövő heti országos bajnokságán, amelyet szerdától szombatig a debreceni sportuszodában rendeznek.

A magyar szövetség (MÚSZ) vasárnapi tájékoztatása szerint szombaton éjfélkor lezárult a nevezés az ob-ra. A válogatott kerettagok közül a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, valamint a szintén ötkarikás aranyérmes Gyurta Dániel neve sem szerepel a listán. Hosszú több ízben valamennyi számban rajthoz állt az ob-n - először 2014-ben, legutóbb pedig épp tavaly -, míg London olimpiai bajnoka, Gyurta Dániel 2007 óta először hagyja ki az eseményt.

A viadalra 59 egyesület - közöttük négy osztrák klub - 385 versenyzőjét regisztrálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.