Labdarúgás

Aggasztó hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról

Az utóbbi időben úgy tűnt, javult a legendás labdarúgó állapota, ám most sajnos ismét rossz hírek érkeztek.

2018.03.14 09:17ma.hu

Másfél hónapja kórházban fekszik Mészöly Kálmán, a magyar válogatott és a Vasas korábbi labdarúgója. Otthonában lett rosszul. Rengeteg találgatás keringett az állapotával kapcsolatban, mígnem kiderült, rosszullétét infartus okozta.

Egy héttel ezelőtt még eléggé biztató hírek érkeztek a legendás focistáról, az is szóbakerült, hogy hamarosan hazamehet, ám nagyon kell majd vigyáznia magára.

A napokban sajnos ismét problémák jelentkeztek nála. Ismét felment a láza, így nem mozoghat, gyógytornázhat annyit, mint korábban - tudta meg a Blikk.

Bár édesapja állapota ismét romlott, eszében sincs feladni a harcot - mondta el a lapnak a focista kisebbik fia, Mészöly Géza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.