Labdarúgás

Koponyasérülést szenvedett a magyar focista, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta

Koszó Balázst véletlenül kiütötte a kapus, eszméletlenül zuhant a földre.

2018.03.13 09:48ma.hu

Súlyos baleset történt a vasárnapi NB II-es Ceglédi VSE-ETO FC Győr mérkőzésen. Koszó Balázs, a Győr frissen igazolt védője koponyasérülést szenvedett, éjjel meg kellett műteni.

A fiatal focista a meccs 59. percében ziccerbe került egy szabadrúgást követően. A labdát el tudta fejelni Mursits Roland kapus előtt, ám a kapus véletlenül kiütötte őt. Koszó ezután eszméletlenül zuhant a földre - írja az eto.hu.

Az orvosi stáb azonnal megkezdte az ellátást. Koszó részben visszanyerte az eszméletét, ezután kórházba szállították.

Mint utóbb kiderült, Koszó a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A beavatkozás jól sikerült.

Koszó a körülményekhez képest jól van, tudata tiszta, de legalább fél év kihagyás vár rá - tájékoztatta a klubot dr. Ágh László csapatorvos..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.