Szakítás

Hosszú Katinkáék válópere szünetel

Lapértesülés szerint Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere jelenleg szünetel.

2018.03.12 07:10ma.hu

Az olimpiai bajnok sportoló és edző férjének kapcsolata még tavaly novemberben romlott meg. Hónapok óta nem élnek és nem is dolgoznak együtt – még, ha hivatalosan trénerként az amerikai szakember is van megnevezve a szövetségnél.

Hosszú Katinka hivatalosan is szeretne véget vetni kapcsolatuknak, s benyújtotta a válókeresetet. A Blikk információi szerint már beidézték őket a bíróságra, ám tárgyalásra végül nem került sor, mert jogi képviselőiken keresztül közös kérelmet nyújtottak be a per szüneteltetésére. A rajongók a hír hallatán abban reménykedhetnek, hogy meggondolták magukat, és akár még ki is békülhetnek. Ez a lehetőség sincs kizárva, ám a gyakorlat szerint inkább azokban az esetekben szokták közös kérelemmel a szüneteltetést kérni, ha a per folyatása előtt a felek az anyagi kérdésekben akarnak megegyezni.

Hosszúék az elmúlt években közösen egy céget, az Iron Lady márkát, valamint egy úszóklubot is felépítettek, s a versenyeken szerzett pénzdíjakkal, jutalmakkal,szponzori pénzekkel nagyjából 1 milliárd forintos vagyont gyűjtöttek. Válás esetén ezen osztozkodniuk kell, s ez igencsak időigényes lehet.

A következő hetekben-hónapokban eldőlhet, hogyan folytatódik Hosszú Katinka és Shane Tusup jelenleg szünetelő válópere.

Hosszú Katinka és Shane Tusup is kerüli mostanában a nyilvánosságot, hiszen amíg korábban a közösségi oldalai­kon rendszeresen jelentkeztek, addig az elmúlt hetekben nem posztoltak. Az úszó legutóbb február 22-én gratulált az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottnak, míg az edző régebben, január 15-én osztott meg egy üzenetet életszemléletéről. A múlt héten a korábbi munkatársa, Darren Ward által indított személyiségi jogi per tárgyalásán sem jelent meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.