Infarktus

Kiderült, miért került kórházba Mészöly Kálmán

Otthonában lett rosszul a legendás focista.

2018.03.08 10:33ma.hu

Az elmúlt hetekben rengeteg találgatás keringett a Vasas legendás labdarúgójának állapotával kapcsolatban. Mészöly Kálmán otthonában lett rosszul, kórházba került.

Agyvérzés gyanúja is felvetődött, ám vizsgálatok során másfajta diagnózist állítottak fel - írja a Nemzeti Sport Online. Mint kiderült, az egykori világválogatott nagyon lefogyott, alig evett, és kétoldali tüdőgyulladással küzdött.

A kezeléseknek hála sokat javult az állapota, kikerülhetett az intenzívről, majd átszállították a Szent Ferenc Kórrházba, ahol jelenleg is gyógyul. Ha minden jól alakul, március 21-én hazamehet.

Ám nagyon kell vigyáznia magára, a vizsgálatok ugyanis kiderítették, hogy rosszullétét infarktus okozta.

"Apám szíve szerencsére az infarktus ellenére is rendkívül erős, és mindent elkövetünk, hogy ne kelljen műteni. Tornáztatják, már rendszeresen sétál, és a hangulata is jobb” - árulta el a lapnak a fia, Mészöly Géza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.