Botrány

Egy tányér levest öntött a másodedzőjére, eltiltást kapott

Egy tányér levest öntött a másodedzőre, és ezért egy mérkőzésre eltiltotta klubja, a Cleveland Cavaliers J.R. Smith kosárlabdázót.

2018.03.03 09:51MTI

Az észak-amerikai bajnokság (NBA) legutóbbi, csütörtöki játéknapján Smith nem lépett pályára a vendég Philadelphia 76ers ellen. A vezetőedző, Tyronn Lue a találkozó előtt csak annyit árult el, hogy viselkedési problémák miatt hagyta ki a játékost. Később az ESPN kiderítette, hogy Smith a csütörtök délelőtti dobóedzést követően, a közös ebédhez készülődve egy tányér levest öntött Damon Jones másodedzőre.

Smith pénteken már újra edzésbe állhat, és ha a vezetőedző is úgy akarja, akkor pályára léphet szombaton a Denver Nuggets ellen. A csütörtöki meccset a renitens játékos nélkül a Cleveland 108-97-re elveszítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.