Siker

Négy magyar érem a rangos kijevi birkózóversenyen

Egy ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyar versenyzők a Kijevben rendezett, rangos birkózóviadalon.

2018.02.26 09:44MTI

A mindhárom szakág számára kiírt, közel 500 versenyzőt felvonultató tornán négy női és hét szabadfogású sportoló képviselte a magyar színeket.

A szövetség tájékoztatása szerint a legjobban a tavaly hónapokig sérült Dénes Mercédesz szerepelt. Az 53 kilogrammos érdi birkózó két francia és egy ukrán rivális fölényes legyőzésével bejutott a fináléba, melyben szoros csatában, 2-0-ra kapott ki az amerikai Sarah Hildebrandttól.

A magyar küldöttségből bronzérmet szerzett az Európa-bajnoki második Németh Zsanett (76 kg), továbbá a szabadfogású Molnár József (61 kg) és Asarin Roman (65 kg).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.