Uszonyosúszó-világkupa

Öt magyar aranyérem az első napon Egerben

Öt arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet szereztek a magyarok az egri uszonyosúszó-világkupa első, szombati versenynapján.

2018.02.24 20:23MTI

A felnőttek között az 50 méteres uszonyos gyorsúszást a debreceniek világcsúcstartója és Világjátékok-győztese, Senánszky Petra nyerte. A férfi 800 méteres felszíni úszásban Bukor Ádám, az 1500 méteres felszíni úszásban pedig a kaposvári Hamlin Matthew győzött.

A junior mezőnyben a női 50 méteres uszonyos gyors számát a debreceni Szabó Anita nyerte. Az 50 méteres uszonyos gyorsban a kecskeméti Kocsis Marcell diadalmaskodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.