Sport

Az összes sípálya nyitva, 100 cm a hóréteg!

Fantasztikus téli körülmények közt, szikrázó napsütésben, mától az összes sípálya nyitva van Mátraszentistvánban. Ritka alkalom, hogy a Sípark mind a 10 pályáján - köztük a fekete 2-es pályán is - megfelelő mennyiségű hó várja a sportolni vágyókat.

2018.02.17 16:08ma.hu

A 4 kilométer hosszúságú pályarendszeren, az előző napokban lehullott 30 cm friss hónak köszönhetően már 60-100 cm a hóréteg. Szombaton este pedig újabb havazás érkezik, kb. 10 cm havat várunk.

A részben kormányzati támogatásból épült és a síelők közt nagyon népszerű, vadonatúj négyüléses Panoráma Lift teljes kapacitással jár. A hétvégén várhatóan nagy létszámú síelő érkezik a Mátrába, ezért az ülőlift mellett található csákányos liftet is megnyitják.

Egész nap működik a síoktatás, a kölcsönző és finom gőzgombóccal, sztrapacskával a hütte.

Szombaton este 21 óráig villanyfénynél, vasárnap pedig 9:30-16:30-ig lesz nyitva a sípálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.