Remény

Kiengedték a kórházból a 11-szer újraélesztett fiatal focistát

Van remény, hogy megfelelő rehabilitáció után újra futballozhat is Duhaj Ádám.

2018.02.17 13:21ma.hu

Meccs közben, a pályán esett össze a Dabas fiatal játékosa Kakucson, január végén. A 16 éves fiút összesen 11-szer élesztették újra, majd a kórházban műszivet kapott. Lélegeztetőgépre került. Mint kiderült, egy nagyon ritka veleszületett koszorúér rendellenességben szenved. A Városmajori Szívklinika igazgatója akkor azt nyilatkozta, csoda, hogy túlélte.

Február 17-én szombaton reggel pedig ott állt Ádám a klinika igazgatójával, dr. Merkely Bélával, épen és egészségesen. Az igazgató jelképesen egy futballabdát nyújtott át neki. A megfelelő rehabilitáció után akár újra futballozhat is. A fiú nem szólt semmit, ám tekintete igencsak beszédes volt. Édesanyja a könnyeivel küszködve mondott köszönetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.