Vége

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

2013-ban házasodtak össze, tavaly novemberig elválaszthatatlannak tűnt a Hosszú Katinka-Shane Tusup páros.

2018.02.15 06:54Sós Éva

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet, ezzel hivatalosan is véget érhet a kapcsolata amerikai edző-férjével Shane Tusuppal – írja a Blikk.

A pár 2013-ban házasodott össze, és tavaly novemberig úgy tűnt, elválaszthatatlanok. A lap arról ír, hogy csak találgatni lehet, mi okozta a törést a házasságukban, de árulkodó, hogy Hosszú Katinka már trénerként sem számít férjére, mással készül.

Megemlítik Tusup január 11-ei beszédet, amikor is az Év Sportolója Gálán könnyek között, magyarul kérte Hosszú Katinka bocsánatát.

"Mind a ketten elfáradtunk egy picit. Kicsit most visszaveszünk. Próbálunk kicsit háttérbe vonulni, ami nem nagyon sikerül manapság. Dolgozunk a megoldásokon" – nyilatkozta a bajnoknő még januárban az M4 Sporton az esetleges békülésüket firtató kérdésre.

Ha megérkezik egy válóperes kereset a bíróságra, általában négy hónap múlva, az első tárgyalási napon a legtöbbször még próbálják kibékíteni a feleket, ekkor még nem mondják ki a házastársak válását – emlékeztet a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.