Úszás

Legnagyobb riválisa edzőjével folytathatja Hosszú Katinka

A spanyol Mireia Belmonténak az edzőjével készülhet a jövőben.

2018.02.14 09:54ma.hu

Belmonte edzője, a francia Fred Vergnoux haza akar menni, ám az úszónő nem követné őt, így "szakítás" lesz a vége. A Bors értesülése szerint ezt a helyzetet használhatná ki Hosszú Katinka.

Jó kérdés persze, hogy a Franciaországban tartózkodó Vergnoux hogyan tudná irányítani Hosszú magyarországi edzéseit, ám lap szerint elég nagy fizetéssel meg lehetne győzni, hogy Hosszút válassza.

Az olimpiai és világbajnok Mireia Belmonte hasonló számokban erős, mint Hosszú Katinka. Vegyesen és pillangóban is számtalanszor csatáztak már egymás ellen és többször vették már el egymás világcsúcsait rövidpályán. Edzője talán ezért is ideális választás lehetne úszónőnknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.