Betegség

Rögtönözniük kellett az orvosoknak a dabasi focista operációjánál - videó

Sosem láttak még olyan szívfejlődési rendellenességet az orvosok, amilyen a dabasi focistának volt, így kiforrott technika helyett rögtönözniük kellett a műtőben

2018.02.10 10:29ma.hu

Sosem láttak még olyan szívfejlődési rendellenességet az orvosok, amilyen a dabasi focistának volt, így kiforrott technika helyett rögtönözniük kellett a műtőben - ezt mondta az RTL Híradónak a szívműtétet végző orvos csoport vezetője.

Mint ismeretes, a Dabas FC 16 éves focistája két hete egy meccsen összeesett és tizenegyszer kellett újraéleszteni. Kiderült, a fiúnak olyan ritka koszorúér-fejlődési rendellenessége van, ami kétszázezer emberből egynél fordul elő.

A focista egyre jobban van, már elhagyhatta az intenzív osztályt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.