Kézilabda

Három győri kézilabdázó az év legjobbja jelöltjei között

A Győri Audi ETO KC-ből három játékos jelölt az év legjobb női kézilabdázója címre a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szavazásán.

2018.02.07 00:30MTI

Az IHF honlapjának beszámolója szerint a hétfőn térdszalagszakadást szenvedett norvég Nora Mörk, honfitársa, Stine Bredal Oftedal, valamint a holland Nycke Groot képviseli a magyar bajnok, Bajnokok Ligája-győztest, mellettük a svéd Isabelle Gullden (CSM Bucuresti) és a 2015-ben és 2016-ban is győztes román Cristina Neagu (Buducnost) szerepel a listán.

A férfiak között az egyetlen háromszoros győztes, a francia Nikola Karabatic (Paris Saint-Germain), valamint a norvég Sander Sagosen (Paris Saint-Germain), a horvát Luka Cindric (Vardar Szkopje), honfitársa, a 2013-ban a legjobb Domagoj Duvnjak (Kiel) és a svájci Andy Schmid (Rhein-Neckar Löwen) között dől el a cím.

A szurkolók február 20-ig adhatják le szavazataikat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.