Sport

Kórházba vitték Mészöly Kálmánt

Az angyalföldi klub és a magyar válogatott legendás labdarúgója és edzője vasárnap lett rosszul, ezért otthonából egy budapesti kórházba szállították.

2018.02.05 08:53ma.hu

„Sajnos valóban nincs jól az édesapám, s jelenleg kórházban van egy vírusos megbetegedés miatt” – árulta el a Blikk megkeresésére a sportoló idősebbik fia, ifjabb Mészöly Kálmán. Hozzátette ugyanakkor, „bízunk benne, hogy hamarosan jobban lesz és felépül, egyelőre bővebb információval nem tudok szolgálni az állapotával kapcsolatban. Reméljük a legjobbakat.”

A játékosként világválogatottságig jutó, a nemzeti csapatban 61 meccsén hat gólt szerző védő, aki két vébén, az 1962-es chilein és az 1966-os angliain is szerepelt, s szövetségi kapitányként is kijuttatta a gárdát az 1982-es spanyolországi tornára, az elmúlt időszakban többször is betegeskedett.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.