Tragédia

Popsztár feleségével együtt halt szörnyet az NBA-klasszis

Felborult a terepjárójuk, a helyszínen életüket vesztették.

2018.02.01 13:56ma.hu

Rasual Butler és felesége, Leah LaBelle Los Angeles közelében borultak fel terepjárójukkal. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. Butler 38, LaBelle 31 éves volt.

Butler 809 mérkőzésen lépett pályára az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). 2002 és 2016 között játszott a Miami Heatben, a New Orleans/Oklahoma City Hornetsben, a Los Angeles Clippersben, a Chicago Bullsban, a Toronto Raptorsban, az Indiana Pacersben, a Washington Wizardsban, legutóbb pedig a San Antonio Spursben.

Felesége, Leah LaBelle, a 2004-es American Idolnak köszönhetően tett szert ismertségre, miután mindössze 17 évesen a döntőbe jutott. YouTube-ra készített feldolgozásai nagy népszerűségnek örvendtek. Később Pharrel Williamsszel készített közös albumot.
Világsztárok sora gyászolja a tragikus balesetben elhunyt házaspárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.