Labdarúgás

35 évesen szívinfarktust kapott a Fradi korábbi válogatott focistája

Takács Ákost jelenleg kórházban ápolják.

2018.01.31 09:43ma.hu
Takács Ákos (balra) és Sira István, a Matáv-Sopron játékosa (Fotó: AFP/Kisbenedek Attila)

Múlt hétvégén szívinfarktust kapott Takács Ákos, a Ferencváros, a Győr és a Budapest Honvéd korábbi játékosa. A 35 éves edzőt jelenleg kórházban ápolják, állapotáról klubja, az FTC számolt be.

"Takács Ákos szívinfarktust kapott. Ákos kórházban van, de jól, pihenéssel lendül át ezen a nehéz helyzeten. Neki, és a családjának is nyugalomra van szüksége ebben a helyzetben. A csapat teljes mellszélességgel kiáll mellette, és gőzerővel készül a REAC elleni kupameccsre, valamint a sikeres tavaszra. Ákos ideiglenes pótlása házon belül oldódik meg, játékosunk Tánczos Tibor vezényli az edzéseket. Ákosnak mielőbbi gyógyulást kívánunk, várunk vissza! Tempó FFC" - írják a Ferencvárosi Futball Club Facebook oldalán.

Takács Ákos Lothar Matthäus irányítása idején került a nemzeti csapatba 2005-ben, Máltának gólt is lőtt. Február 14-én lesz 36 éves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.