Tajvani tenisztorna

Babosék szetthátrányból győztek

A friss Grand Slam-tornagyőztes Babos Tímea, valamint ideiglenes partnere, a tajvani Csan Hao-csing női párosban bejutott a negyeddöntőbe a 226 ezer dollár (56,7 millió forint) összdíjazású tajvani WTA-tornán.

2018.01.30 12:17MTI

Az első helyen kiemelt győztes duó - amely 2014-ben Kuala Lumpurban megnyerte a 250 000 dolláros WTA-tornát - az első fordulóban szetthátrányból fordított az Anna Blinkova, Magda Linette orosz, lengyel páros ellen.

Az Australian Openen a francia Kristina Mladenovic oldalán diadalmaskodó Babos egyesben - a torna negyedik kiemeltjeként - szerdán az ausztrál Arina Rodionova ellen kezd a 32-es főtáblán.

Eredmény, páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Babos Tímea, Csan Hao-csing (magyar, tajvani, 1.)-Anna Blinkova, Magda Linette (orosz, lengyel) 3:6, 6:0, 10-5 - döntő rövidítés

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.