Úszás

Hosszú Katinka: a formám nem az igazi

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő elárulta, miért hagy ki versenyeket.

2018.01.24 10:41ma.hu

Nemrégiben kihagyta az antwerpeni úszóversenyt, és valószínűleg a hétvégi, luxemburgi Euro Meet eseményen sem áll rajthoz Hosszú Katinka. A Bors kérdésére elárulta, hogy miért döntött így.

"A formám nem az igazi, én pedig nem állok úgy rajthoz, hogy nem érzem tökéletes állapotban magam. Nem tudok félvállról venni egyetlen egy versenyt sem. A formába hozás időszakában a sérülés kockázata is jelentős, nem szeretnék hosszabb kihagyást emiatt" - üzente sajtósán, Kiss Kingán keresztül.

Hogy meddig tart ez az átmeneti időszak, és Hosszú mikor készül ismét együtt edző-férjével, Shane Tusuppal, nem tudni - tette hozzá a sajtós.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.