Úszás

Hosszú Katinka kihagy egy versenyt

Nem versenyez Antwerpenben háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk.

2018.01.18 10:12ma.hu

Alig valamivel a szombati kezdés előtt nincs az antwerpeni Flanders Cup rajtlistáján Hosszú Katinka. A szervezők számítottak rá, kampányoltak is vele.

Bár nevezni az utolsó pillanatban is lehet, a többi, helyszínen tartózkodó magyar úszó biztos benne, hogy Hosszú nem fog rajthoz állni.

Az úszónő magánéleti válsága miatt késve kezte el az edzéseket. Sós Csaba szövetségi kapitány szerint ez nem baj, Hosszú öt éve alig pihent valamit, regenerálódásra viszont szükség van.

Az Iron Aquatics később megerősítette a hírt, mely szerint Hosszú nem nem lesz ott a versenyen. Mivel később kezdte az edzéseket, sérülésveszélyes lenne versenyeznie. Nem érdemes kockáztatni - hangsúlyozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.