Alpesi sí

Miklós Edit: jól érzem magam, a műtét jól sikerült

Súlyos balesete után nyilatkozott a sportoló.

2018.01.14 13:08ma.hu

"Jól vagyok, sokkal nehezebb feldolgozni a mostani sérülést, mint a tavalyit, de jól érzem magam, a műtét jól sikerült. A keresztszalagom elszakadt, melyet ki kellett pótolni egy szalaggal a combom hátsó feléből, a belső szalag is szakadt volt, de azt össze tudták varrni. A külső és belső meniscus is ki volt mozdulva, visszarakták a helyére. Az első 10 napban 15 kg-val terhelhetem a lábam, majd 30 kg-mal, és 3 hét múlva ráállhatok.

Mielőtt megműtöttek, nem volt nagy a fájdalom a térdemben, abban reménykedtem. hogy csak a belső szalag sérült. Aztán kiderült, hogy a keresztszalag is sérült. Szombat éjjel 2-kor kezdődött az operáció.

Nagyon megtetszett a pálya vezetése Bad Kleinkirchheimben, de buckás- jeges volt, és többször is preparálni kellett a verseny alatt. Az volt a cél, hogy hozzászokjak a szuper-g verseny alatt, és egy kontrollált menettel akartam menni. Ahol elvitte a lábamat a hó, ott voltak gondok a pályával. Fontos, hogy nem rásérültem a korábbi sérülésre, az én szememben ez egy új sérülés.

Én mindig csak előre haladok, fokozatosan tűzzük ki a célokat. Egyelőre az a fontos, hogy lábra álljak, a következő időszakban a gyógytorna lesz főszerepben. A jövő évi világbajnoksággal kapcsolatban egyelőre még nem nyilatkozom" - mondta Miklós Edit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.