Kór

Maláriás a Fradi focistája

A 19 éves középpályás súlyos beteg.

2018.01.12 19:29ma.hu

Súlyos betegséggel küzd Joseph Paintsil ghánai futballjátékos - tudta meg a csakfoci.hu. Hiába állapodott már meg a háromszoros bajnokcsapat Genk a focistával és annak klubjával a játékos átigazolásában, Painsilt magas láz gyötri, maláriás, sőt a helyi információk szerint kórházban is járt az év elején, ahol kezelést és gyógyszereket is kapott a betegségre - írja a Blikk.

"Valóban, hozzánk is eljutott a ghánai kórház írásos diagnózisa, hogy tehetséges, fiatal játékosunk, aki tegnap az Év gólja díjat is elnyerte, súlyos, maláriás beteg" - nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. Többet viszont nem kívánt mondani a vezérigazgató.

A 19 éves középpályás, Joseph Paintsil már hazája válogatottjában is szerepelt, ezt követően igazolta őt a Ferencváros labdarúgó-csapata az akkor még 19 éves focistát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.