Válság

Együtt vagy külön? Megszólalt Hosszú Katinka

Mindketten elfáradtak, szeretnének kicsit háttérbe húzódni.

2018.01.12 11:16ma.hu

Megtartották csütörtök este az idei M4 Év sportolója gálát, melyen Hosszú Katinka a legjobb női sportolónak, Shane Tusup pedig a legjobb edzőnek járó díjat vehette át.

Tusup megható beszédet mondott magyarul, bocsánatot kért feleségétől, és mindenkitől, akit megbántott.

Hosszú a gála után elmondta: mindketten elfáradtak, a jövőben szeretnének kicsit háttérbe húzódni.

"Most adtam magamnak két hét pihenőt a 2017-es év végén. Kicsit leültem, és átgondoltam, hogy mégis mi történt ebben az öt évben, mert olyan gyorsan lépkedtünk előre, hogy nem is volt idő megemészteni sem a sikereket, sem a kudarcokat, amiből szerencsére nem sok volt. Úgy gondolom, hogy mindketten elfáradtunk egy picit. Egy kicsit visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni. Ami nem nagyon sikerül manapság” - mesélte az M4 Sportnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.