Ökölvívás

Erdei Zsolt egyetlen legyőzője vár Szellőre

Szellő Imre, a Boksz Világszervezet (WBO) cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka Erdei Zsolt egyetlen profi legyőzője, az orosz Gyenyisz Gracsov ellen lép ringbe.

2018.01.03 11:46MTI

A Felix Promotion közleménye szerint a február 16-i, budapesti gála főmérkőzése lesz a tízmenetesre tervezett összecsapás, amelyet a 19 találkozót követően veretlen Szellő és a 16 győzelme mellett 5 vereséget és 1 döntetlent számláló 35 esztendős orosz öklöző vív majd.

Gracsov 2013 márciusában győzte le az addig veretlen Erdeit.

A gálán, amelyet az M4 Sport közvetít, szorítóba lép még magyar részről Egedi Renátó, a WBO nagyközépsúly ifjúsági bajnoka, Kis Máté, a félnehézsúly újdonsült magyar bajnoka és Bacskai Balázs, korábbi amatőr junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok olimpikon, középsúlyú profi magyar bajnok. Az esemény nemzetközi vonalát a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok német-albán Shefat Isufi (25 győzelem, 3 vereség, 2 döntetlen) címvédő küzdelme, valamint James és Toni Kraft újabb magyarországi mérkőzése erősíti - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.