Labdarúgás

Háromméteres szoborszörnyet állítottak Maradonának

Egy a baj vele, nem igazán hasonlít a legendás focistára.

2017.12.12 10:56ma.hu
hirdetés

Három és fél méter magas szobrot állítottak Diego Maradonának az indiai Kolkotában. A művet egy jótékonysági rendezvényen mutatták meg a nagyvilágnak. A szobor azzal a világbajnoki trófeával ábrázolja Maradonát, melyet 1986-ban nyert. Nagyon szép megemlékezés lehetne ez egy legendás focistáról, ha az alkotás legalább egy picit hasonlítana rá.

Maradona arcán is látszott, hogy nem igazán ismeri fel magát. "Nem vagyok fociisten, csak egy egyszerű játékos" - szerénykedett.

A twitterezők sem hagyták szó nélkül az elbénázott művet. Ők Susan Boyle-t, David Hasselhoffot, Bobby Ewing-ot és Rocky Balboát vélték felfedezni a szoborra pillantva. Egyikük egyszerűen megjegyezte, "olyan mint valakinek a nagymamája".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.