Kézilabda

Elszakadt a Veszprém francia átlövőjének Achilles-ína

Elszakadt az Achilles-ína William Accambray-nek, a kézilabda NB I-ben címvédő Telekom Veszprém francia átlövőjének, így hosszú ideig nem számíthat rá a Bajnokok Ligájában is szereplő együttes.

2017.12.11 12:29MTI

A válogatott balátlövőnek a Grundfos Tatabánya elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzés hajrájában tapadt le a bal lába. A veszprémiek honlapja szerint a sportolót a meccsről a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba szállították, hétfő reggel pedig Montpellier-be repült, ahol hamarosan megoperálják.

"Játékosunkra hosszú, több hónapos kihagyás vár" - olvasható a handballveszprem.hu-n. A beszámoló arra is kitér, hogy az orvosok majd csak a műtétet követően, illetve a rehabilitáció előrehaladtával tudnak pontosabb előrejelzést adni Accambaray visszatérésének várható időpontjáról.

A vasárnap esti mérkőzést a Veszprém három góllal nyerte meg, így százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, melyen a Tatabánya a negyedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.