Úszás

Rövidpályás úszó Eb - Hosszú kilenc egyéni számban indul

Hosszú Katinka kilenc egyéni számban indul a jövő szerdán kezdődő rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

2017.12.09 01:30MTI

A Magyar Úszó Szövetség pénteki tájékoztatása szerint Koppenhágában 32 magyar versenyző vesz részt, akik az előzetes tervek szerint 103-szor állnak rajthoz egyéni számokban. A magyarok a házigazdák és az olaszok mögött a harmadik legnépesebb csapatot alkotják.

A végleges nevezési lista alapján a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú címvédőként ugrik majd vízbe 100, 200, és 400 méter vegyesen, valamint 100, 200 és 50 méter háton, míg 100 és 200 méter pillangón regnáló világbajnokként áll rajtkőre, e mellett 400 méter gyorson méretteti meg magát.

A magyar csapat vasárnap indul Koppenhágába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.