Kézilabda

Női kézilabda-vb - Megvan az első magyar győzelem

33-15 Argentína ellen.

2017.12.05 15:39MTI

A magyar női kézilabda-válogatott 33-15-re legyőzte Argentína csapatát kedden a németországi világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, Bietigheim-Bissingenben.

Pontatlan támadójátékkal kezdtek a magyarok, de Janurik Kinga védései és Kovács Anna találatai lendületet adtak a csapatnak, amely tíz gólnál is nagyobb előnyt alakított ki a szünetig (18-7).

A második felvonást sem kezdték jól a magyarok, ám Kim Rasmussen szövetségi kapitány időkérése után ismét eredményesen kézilabdáztak, és végül fölényesen nyertek, megszerezve első győzelmüket.

A két vereséggel és egy győzelemmel rendelkező magyar csapat következő ellenfele Lengyelország lesz csütörtökön 14 órától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.