Kapcsolat

Megváltoztattad az életem - így kezdte Hosszú Katinka és Shane Tusup

A háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka edzője és nem utolsó sorban férje, Shane Tusup szívhez szóló üzenet írt közösségi oldalon.

2017.12.05 04:45ma.hu

"Megváltoztattad az életem anélkül, hogy próbáltad volna, és nem hiszem, hogy valaha is el tudnám mondani, milyen sokat jelentesz nekem. El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem, ha nem találkoztam volna veled" - írta Shane Tusup a Facebook-oldalán.

Hosszú Katinkának szüksége is volt a a vigasztalásra, miután szombaton délután kiderült, hogy a nőknél három év után először nem Hosszú Katinkát látták legjobbnak a szavazók, hanem a Budapesten és a rövidpályás Világkupa-sorozatban kiválóan szereplő svéd Sarah Sjöströmöt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.