Botrány

Saját csapattársát fejelte meg a focista Kispesten

A Budapest Honvéd FC fegyelmi okok miatt rendkívüli felmondással megszüntette játékosa szerződését.

2017.11.28 11:48ma.hu

Lapértesülések szerint verekedés miatt kellett távoznia azonnali hatállyal a kispesti klub nigériai focistájának, Akeem Latifunak. A hátvéd már szombaton nem is lépett pályára.

„A Budapest Honvéd FC fegyelmi okok miatt rendkívüli felmondással megszüntette játékosa, Akeem Latifu szerződését 2017. november 23-i dátummal” – olvasható a kispestiek hivatalos honlapján a szűkszavú határozat.

A Blikk több forrásból úgy értesült, a focistát azért rúgták ki a kispestiek, mert az egyik hétközi edzésen bántalmazta csapattársát, Davide Lanzafamét. A két játékos között nézeteltérés támadt: állítólag az olasz nem passzolt a nigériainak, aki ezt annyira zokon vette, hogy lefejelte az idei szezonban eddig tíz gólt szerző csatárt.

Sőt, Latifu dühe ezt követően sem csillapodott, a légióst csapattársainak kellett lefogniuk, nehogy méginkább eldurvuljon az eset - írja a portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.