Tusup

Hosszú Katinka férje káromkodva ordított felesége egykori nevelőedzőjével

Egy hétvégi úszóversenyen történt az incidens.

2017.11.27 08:18ma.hu

Most hétvégén került megrendezésre Baján, Hosszú Katinka szülővárosában a 15. Halászlé Kupa. Váratlan incidens tett be az úszóverseny jó hangulatának. Hosszú férje/edzője, Shane Tusup belekötött Pass Ferencbe, aki felesége nevelőedzője volt.

Pass Ferenc a Facebookon osztotta meg történetét.

"Hogy mi jár a fejemben? Hm...hát azt konkrétan nem írnám le, de azért megpróbálom disztingváltan. 26 éve vagyok úszóedző, sok éve versenybíró, és hacsak a Halászlé kupákat számolom 15 éve szervezek versenyeket. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy sikerrel. Voltak problémáim versenyzőkkel, követtem el hibákat, bár jelen esetben amiért most billentyűzetet ragadtam semmilyent sem, volt konfliktusom edzőkkel és nézőkkel. Azt gondolom minden vélt, vagy valós sérelmet kulturáltan és normális emberi hangnemben kezelni tudtam kollégáimmal karöltve. Az, ami ma történt, viszont túl megy minden határon. A versenyünk legutolsó futamában, a vegyes váltóknál öt csapat ugrott medencébe. A rajtjelre 4 csapat elindult, az Iron Aquatics versenyzője valamilyen oknál fogva nem reagált a hangra, és 2-3 másodperc elteltével indult el. A csapat világhírű vezetőedzője ezt követően kivetkőzve önmagából, minden erkölcsi gátat áthágva, ismételten tanúbizonyságot tett magas intelligenciájáról. Mindkét középső ujját a magasba tartva, "thank you..." majd később "fuck you mr Pass" felkiáltásokkal kommentálta végig a futamot. Akik látták döbbenten nézték shane tusup (elnézést kérek Nemecsek Ernőtől) magánszámát. Sajnálom, hogy ezt többeknek végig kellett nézni. Az Iron csapata továbbra is szívesen látott vendég nálunk, a vezetőedzőjükre ez nem vonatkozik." - írta a hosszú posztban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.