Erőszak

Visszaállítja a korábbi biztonsági intézkedéseket a Fradi

A rendőrség és az ügyészség eddig 11 embert azonosított százszázalékos bizonyossággal a múlt szombati esettel összefüggésben,

2017.11.10 12:53ma.hu

A Ferencvárosi Torna Club (FTC) visszaállítja a korábbi biztonsági intézkedéseket a Groupama Arénában a múlt szombati szurkolói rendbontás miatt.

A klub pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója elmondta, véleményük szerint újabb biztonsági intézkedésekre nincs szükség, az eddig megszokott, három és fél éven keresztül már jól bevált szabályokat visszaállítják.

Kifejtette: a szurkolói csoportokkal kötött közelmúltbeli megegyezés értelmében az úgynevezett kríziskezelő egységet kivonták a B szektor alól, most viszont vissza fog térni, vagyis nem növelik a biztonsági személyzet létszámát, de átcsoportosítást végeznek.

Nyíri Zoltán közölte, a rendőrség és az ügyészség eddig 11 embert azonosított százszázalékos bizonyossággal a múlt szombati esettel összefüggésben, az ő szurkolói kártyájukat már visszavonták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.