Sakk

Sakk csapat Eb - A női válogatott győzött, a férfiak kikaptak

A magyar női válogatott legyőzte a horvátokat, a férficsapat viszont kikapott az ukránoktól a sakkozók Krétán zajló 21. csapat Európa-bajnokságának vasárnapi, nyolcadik fordulójában.

2017.11.05 20:05MTI

A kontinenstorna honlapja szerint a női válogatott tagjai közül Hoang Thanh Trang és Gara Anita világossal, Gara Tícia sötéttel győzött, Papp Petra pedig sötéttel döntetlent játszott, így 3,5-0,5 lett a végeredmény.

Balogh Csaba szövetségi kapitány hetedik helyen kiemelt együttese 2,5-1,5-re kapott ki: Lékó Péter és Rapport Richárd világossal, Erdős Viktor sötéttel remizett, Almási Zoltán pedig sötéttel vereséget szenvedett.

A nők mezőnyében a magyarok a 18., a férfiaknál pedig a hetedik helyen állnak az utolsó játéknap előtt.

A négytáblás, kilencfordulós svájci rendszerű kontinensviadal hétfőig tart. Mindkét nemnél az oroszok a címvédők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.