Vívás

Vívó-vk - Bronzérmes a férfi kardcsapat

A magyar csapat bronzérmet szerzett a férfi kardozók idénynyitó világkupaversenyén, Algírban, míg a női tőrcsapat a hatodik helyen végzett a franciaországi vk-fordulóban, Saint-Maurban.

2017.11.05 18:49MTI
hirdetés

A magyar szövetség beszámolója szerint a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron összeállítású magyar kardcsapat a nyolcaddöntőben Nagy-Britanniát (45-30), a negyeddöntőben az Egyesült Államokat (45-36) múlta felül, az elődöntőben viszont 45-34-re kikapott Olaszországtól. Szilágyiék a bronzmérkőzésen Iránt győzték le 45-44-re.

A Kondricz Kata, Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra, Pásztor Flóra összeállítású tőrcsapat legyőzte Japánt (45-35) és Dél-Koreát (45-22), a negyeddöntőben azonban Oroszországtól kapott ki 45-42-re, az 5. helyért rendezett helyosztón pedig a franciáktól 45-26-ra.

Az egyéni küzdelmek során szombaton Szatmári András, illetve Mohamed Aida szerepelt a legjobban a magyarok közül: előbbi az ötödik lett, utóbbi a nyolcadik helyen zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.