Éremeső

26 magyar érem a bukaresti kempo Eb-n

Huszonhat magyar érem született a bukaresti kempo Európa-bajnokságon.

2017.10.30 08:33MTI

A szövetség hétfői tájékoztatása szerint a küldöttség mind a 11 tagja dobogóra állt a X. IKF kempo Eb-n, s a magyarok végül 15 arany-, öt ezüst- és hat bronzéremmel zártak. A bajnokok közül Ódor Lili, Lacza Ábel és Szabó Tibor Benedek megvédte a 2015-ben, Budapesten szerzett címét, mellettük Ódor Erik, Komár Dániel, Ditchen Dániel és Horváth Sebestyén lett aranyérmes.

Az Eb-n fegyveres formagyakorlatban, semi kempo, full kempo, kempo kick és submission kategóriákban léptek tatamira a magyarok. A küzdelmi kategóriák csapatversenyében második helyen végzett Magyarország, míg az összetett rangsorban harmadik lett holtversenyben Portugáliával, a román és a spanyol csapat mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.