Tenisz

Moszkvai tenisztorna - Döntős a Babos, Hlavackova duó

Babos Tímea és Andrea Hlavackova duója bejutott a döntőbe párosban a moszkvai keménypályás tenisztornán.

2017.10.19 15:03MTI

A magyar játékos és cseh partnere - a viadal első kiemeltjeként - 1 óra 18 perc alatt, döntő rövidítésben múlta felül a Barbora Kjrecikova, Katerina Siniakova cseh kettőst, amelyet a harmadik helyre rangsoroltak.

Babosék két hete Pekingben döntőztek, szeptemberben Taskentben és Québecben pedig tornát nyertek. Az újabb győzelemért a Nicole Melichar, Anna Smith Nicole amerikai, brit duó lesz az ellenfelük.

Eredmény (a WTA honlapja alapján):
női páros, elődöntő:
Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 1.)-Barbora Kjrecikova, Katerina Siniakova (cseh, 3.) 4:6, 6:1, 10-8 - döntő rövidítés

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.